FAQ

 
 

Tijdens de zomermaanden is de strandzone betalend: redders worden voor jullie ingezet, het strand wordt dagelijks proper gemaakt en de douches & het sanitair worden ter beschikking gesteld. Wens je gebruik te maken van deze accomodaties, dan is de strandzone betalend.

Wens je enkel een hapje te komen eten op ons strandterras? Dan kan je - mits een reservatie - elke dag van 10:00 t/m 21:00 terecht in onze strandbar en -terras!

De pop-up zomerbar is toegankelijk via de niet betalende zone, en is elke week tijdens de zomermaanden open van do t/m zondag van 11:00 t/m 22:00.

Moet ik toegang tot het strand betalen als ik iets wil komen drinken of eten in de strandbar?

 

Zijn honden toegelaten in Zuiderbad?

Honden zijn van 1 juni t/m 31 augustus op het hele strand niet toegestaan. In de zomerbar & aan de speeltuin (Zomerlust) zijn honden meer dan welkom. Tijdens de herfst, winter & lentemaanden zijn honden ook welkom op het strand.

 

Kan ik reserveren in de strandbar?

Ja! Via deze link plaats je een reservatie op het terras van de strandbar.

 

Nog niet! Dit staat bovenaan onze wishlist.

Kan ik een beachbed reserveren?

 

Goed nieuws - wij zijn het hele jaar door geopend! Vanaf september serveert de strandbar het hele jaar door uitgebreide brunch, lunch & diner, al dan niet met je voeten in het zand! Zo switcht tijdens de zomer & winter niet alleen het uitzicht, maar volgen ook het aanbod, de menukaart en de sfeer de seizoenen. Reserveren is mogelijk, ook voor grote groepen!

Zijn jullie enkel geopend tijdens de zomermaanden?

 

Bijna al onze gerechten zijn glutenvrij verkrijgbaar!

Serveren jullie ook glutenvrije gerechten?