Strandbar

 

Het hele jaar door:
Eten met je voeten in het zand

Met de strandbar toverden we het historische strandpaviljoen om tot een strandbar die Ibiza-vibes ademt. Tijdens de zomermaanden brengen we een all-day-food concept met een beachy menu. De strandbar is elke dag geopend van 10:00 tot 22:00 (keuken open tot 21:00).

Tijdens de zomermaanden is de strandzone betalend: redders worden voor jullie ingezet, het strand wordt dagelijks proper gemaakt en de douches & het sanitair worden ter beschikking gesteld. Wens je gebruik te maken van deze accomodaties, dan is de strandzone betalend.

Wens je enkel een hapje te komen eten op ons strandterras? Dan kan je - mits een reservatie - elke dag van 10:00 t/m 22:00 (keuken open tot 21:00) terecht in onze strandbar en op ons terras!

Buiten de zomer om serveert de strandbar je uitgebreide brunch, lunch en diner, al dan niet met je voeten in het zand! Zo switcht tijdens zomer en winter niet alleen het uitzicht, maar volgen ook het aanbod de menukaart en de sfeer de seizoenen.

VAMOS A LA PLAYA?
Reserveer hier je tafel.

 

Elke dag geopend
10:00 t/m 22:00

 
Reserveer  een tafel met zicht op het water.

Reserveer een tafel met zicht op het water.

Hellooooooooo SuperTroopers

Hellooooooooo SuperTroopers

Bekijk de  menukaart  hier.

Bekijk de menukaart hier.

 


Grote groepen

Groepen t/m 18 personen kunnen reserveren met een speciaal menu voor groepen kijk hier. Een reservatie aanvragen kan via het contact formulier.

Ben je met 50 personen of meer? En zoek je een geschikte locatie in het groen of op het strand? Wij hebben dé locatie uitkijkend naar het water of te midden van het groen om van het unieke uitzicht te kunnen genieten. Met het rustieke interieur, de Zuiderbad vibes & oog voor detail bevind je je in geen tijd op een #outofoffice locatie waar je liever niet meer weg moet.

Intiem of groots uitpakken? Met ons ongedwongen & gezellige team helpen wij tot in de puntjes om er een onvergetelijke dag van te maken!

IMG-20190722-WA0005.jpg
Strandbar4.jpg


Privé event

Het is mogelijk de strandbar exclusief te huren voor privé evenementen.

100% Zuiderbad Vibes

Wij garanderen een 100% Zuiderbad sfeer in het restaurant, op het terras, in de zomerbar & op het strand. Wij zorgen met ons team graag voor een leuke middag/avond, de nodige aankleding wordt door ons voorzien. De plek waar het event doorgaat is afhankelijk van de drukte en het weer.

Samen bespreken wat de mogelijkheden zijn? Of kom je graag een keertje langs om de relaxte sfeer te proeven? Vul dan eerst het eventaanvraag formulier hier in en dan denken we graag met je mee!

Share your
pictures with us:
Facebook / Instagram

#yoursummercrush
#zuiderbad