Strandbar

 

Het hele jaar door:
Eten met je voeten in het zand

Met de strandbar toverden we het historische strandpaviljoen om tot een strandbar die Ibiza-vibes ademt. Tijdens de wintermaanden brengen we een origineel food concept met een winters menu. De strandbar is elke dag geopend:

Maandag t/m donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag, zaterdag & zondag: 10:00-22:00
Feestdagen: 10:00-22:00
Keuken open tot 21:00

Buiten de zomer om serveert de strandbar je uitgebreide brunch, lunch en diner, al dan niet met je voeten in het zand! Zo switcht tijdens zomer en winter niet alleen het uitzicht, maar volgen ook het aanbod de menukaart en de sfeer de seizoenen.

VAMOS A LA PLAYA?
Reserveer hier je tafel.

 

Elke dag geopend
ma t/m do: 10-17u
vr, za zo: 10-22u

 
Reserveer  een tafel met zicht op het water.

Reserveer een tafel met zicht op het water.

Hellooooooooo SuperTroopers

Hellooooooooo SuperTroopers

Bekijk de  menukaart  hier.

Bekijk de menukaart hier.

 


Grote groepen

Groepen t/m 50 personen kunnen reserveren met een speciaal menu voor groepen kijk hier voor onze formules. Een reservatie aanvragen kan via het contact formulier.

Ben je met 50 personen of meer? En zoek je een geschikte locatie in het groen of op het strand? Samen bekijken wij op maat de mogelijkheden. Met het rustieke interieur, de Zuiderbad vibes & oog voor detail bevind je je in geen tijd op een #outofoffice locatie waar je liever niet meer weg moet.

Intiem of groots uitpakken? Met ons ongedwongen & gezellige team helpen wij tot in de puntjes om er een onvergetelijke dag van te maken!

IMG-20190722-WA0005.jpg
Strandbar4.jpg

Share your
pictures with us:
Facebook / Instagram

#yourwintercrush
#zuiderbad