Jobs

 
 
 

Op zoek naar een job die niet altijd hetzelfde is?

Zuiderbad is het hele jaar door open: tijdens de zomer serveren we cocktails, homemade limonades en Niko’s Nacho’s op het strand. Buiten de zomer om switcht niet alleen het uitzicht, volgt ook het aanbod, de menukaart en de sfeer het seizoen. Zo is geen enkele dag hetzelfde en heb je bij ons werk, het hele jaar rond. Belangrijk is dat je enthousiast bent, dat je houdt van mensen én van het strand. Volstrekt onbelangrijk zijn het geslacht van je lief, de kleur van je huid of de maat van je kleding.

Wij bouwen alvast aan een team JOBSTUDENTEN, FLEXI-JOBBERS die tenminste één dag in de week of één dag in het weekend willen werken. Voor ons EVENTTEAM zijn wij steeds op zoek naar flexibele werkkrachten en voor ons vast team zoeken wij nog een RESTAURANT MANAGER & KEUKENMEDEWERKERS.

Ben jij zo’n Super Trooper? Vul onderstaande fiche eerlijk in & versier jezelf een baan bij Zuiderbad.

 
 

VACATURES

Ben je een geboren motivator? Heb je organisatieskills meegekregen in de wieg? Ga jij graag en goed met mensen om? Hou je van horeca? Of droom je ooit van het opstarten van je eigen zaak? Dan is deze job je op het lijf geschreven! Je wordt omringd door een team van ervaren troopers, die je coachen, motiveren en met raad en daad zullen bijstaan. Je krijgt leiding over een team van 10 werknemers, waarbij jij het aanspreekpunt en de verantwoordelijke bent. Je werkt in een gezonde omgeving te midden van de natuur. Samen met je ploeg zorg je ervoor dat elke klant die Zuiderbad verlaat, alweer uitkijkt naar het volgend bezoek.


TAAKOMSCHRIJVING

* Je bent het gezicht van Zuiderbad
* Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de dagelijkse werking
* Je zorgt ervoor dat iedereen in het team de waarden & gedragsregels binnen Zuiderbad kent en uitdraagt
* Je maakt planningen, coacht, motiveert & controleert je team. * Je onderhoud klantenrelaties
* Je hebt controle over de bezetting (kost VS omzet)
* Je voert kwaliteitscontrole(s) uit, je bent oplettend voor de snelheid van de service
* Je bent het aanspreekpunt voor klanten & behandelt klachten
* Je controleert de algemene orde & netheid in & rond de zaak
* Je geeft werkinstructies en je springt in voor je team
* Je werkt nauw samen met het marketing team & brengt promo ideeen aan
* Je staat in voor de reservaties, telefonie & e-mailverkeer
* Je maakt en controleert kassa’s en ook op dat vlak het aanspreekpunt voor ons administratief team


WAT BIEDT ZUIDERBAD JOU?
* Een voltijdse baan in dienstverband
* Correcte verloning volgens relevante ervaring
* Een plaats in een team dat je zal inspireren en ondersteunen
* Ruimte voor zelfstandigheid en groei.

PROFIEL

* Horeca zit in je systeem. Je bent een natuurlijke motivator.
* Je weet wat het is om een zaak te runnen.
* Je geniet ervan als alles tot in de puntjes loopt zoals jij het had bedacht en gepland.
* Je kan verantwoordelijkheid aan en straalt dit ook uit.
* Je drukt je vlot uit in het Nederlands, meertaligheid is een pluspunt.
* Je begrijpt de waarde van gestructureerd werken volgens een geijkt systeem.
* Je hebt een estetisch oog.

WERKSCHEMA

60% Operationeel - 40% Administratie

Lekker eten op de borden toveren is je eerste prioriteit. Een glimlach op het gezicht van de klanten toveren inclusief. Je werkt snel en efficient en maakt alle bestellingen met veel zorg en liefde klaar. Je bent vooral in de keuken te vinden: van het snijden van groenten tot het maken van verse Falafel balletjes. Je werkt de recepturen uit zoals omschreven in het draaiboek. Je streeft altijd naar de beste kwaliteit: qua service én qua product.


TAAKOMSCHRIJVING

* Mise-en-place
* Bereiden en serveren van gerechten
* Onderhoud van de keuken
* Je maakt deel uit van een jong, gedreven team
* Je voert kwaliteitscontrole(s) uit, je bent oplettend voor de snelheid van de service
* Je controleert de algemene orde & netheid in en rond de keuken
* Je geeft werkinstructies en je springt in voor je team


WAT BIEDT ZUIDERBAD JOU?
* Een baan in dienstverband, het hele jaar rond
* Correcte verloning volgens relevante ervaring
* Een plaats in een team dat je zal inspireren en ondersteunen
* Ruimte voor zelfstandigheid en groei

PROFIEL

* Horeca zit in je systeem. Je bent een keukentalent.
* Je hebt ervaring in de keuken. (min. 1 jaar)
* Je houdt van netheid & orde
* Je begrijpt de waarde van gestructureerd werken volgens een geijkt systeem.

Ons eventteam is steeds op zoek naar fijne collega's! Interesse in een flexibele job doorheen het jaar? Wij horen het graag!

SOLLICITATIEFORMULIER

 
 
Functie *
Naam *
Naam
Beschikbaar vanaf *
Beschikbaar vanaf
Ben je al bij ons geweest? *